Το Ξενοδοχείο

Τοποθεσία
Αρχιτεκτονική

Το ξενοδοχείο Περιστέρω βρίσκεται σε απόσταση 25 χμ από την Κόνιτσα στο χωριό Πουρνιά. Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο με μεράκι και σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής, που διαθέτει άνετους χώρους και σύγχρονα οργανωμένες υποδομές ,σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Ο πετρόχτιστος χώρος με τις πλακοστρωμένες σε πολλαπλά επίπεδα αυλές δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες μας να απολαύσουν την θεά των βουνών που αγκαλιάζουν την περιοχή.

Ελάτε στον χώρο μας

Στο χώρο της ρεσεψιόν βρίσκεται το κεντρικό σαλόνι του ξενοδοχείου μας. Eδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες δίπλα στο τζάκι.

Τις καλοκαιρινές μέρες μπορείτε να περάσετε ήρεμες στιγμές στο μπαλκόνι του κεντρικού μας σαλονιού που οδηγεί σε μια από τις πλακόστρωτες αυλές μας.

Στο εστιατόριο μας παρέχονται και τα τρία γεύματα της ημέρας. Ένας χώρος ζεστής ατμόσφαιρας με τζάκι και θεά στη φύση. Οι επισκέπτες μας μπορούν να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής μας ,όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την κύρια ΠΕΡΙΣΤΕΡΩ: νόστιμες πίττες, ζυμωτό ψωμί, μεζέδες της σούβλας, σαλάτες από τους κήπους μας καθώς και προϊόντα της περιοχής αλλά και δικής μας παραγωγής όπως: αυγά ,μέλι, μαρμελάδες τσάι, τραχανά καθώς και ντόπια γλυκά

Το καλοκαίρι τα γεύματα μας σερβίρονται στην πλακόστρωτη αυλή που βρίσκεται έξω από το χώρο του εστιατόριου